Karl Lagerfeld behøver ikke umiddelbart nogen særlig introduktion, da han igennem de sidste 40-50 år har været diktator for god stil. Han har bl.a. været med til at hjælpe de kendte modehuse som H&M, Cloé og ikke mindst Chanel, som efterhånden er én og samme person.

Han har nu skabt sit eget brand, Lagerfeld, som er synonym med lækre designs og høj kvalitet. Vi ser nærmere på brandet og ikke mindst de populære Lagerfeld jakkesæt.

Kendetegn ved Karl Lagerfeld mærket

Som nævnt, så er høj kvalitet og flotte designs noget, som der især er lagt vægt på. Han laver blandt andet nogle tidsløse og klassiske sko, som har Karl Lagerfelds tydelige signatur på, så du ikke er i tvivl om hvem der har designet dem, da der er kælet for hver enkelt detalje.

Hans jakkesæt er også noget helt for sig selv! De kendetegnes ved de fine konturer, smukke farver og ikke mindst den smule ekstra shine, som virkelig er en bemærkelsesværdig detalje.

Derudover laver han også skjorter, cardigans og overtøj, og her er der også gået meget i detaljerne, så det hele er gennemarbejdet i rigtig god og lækker kvalitet. Du kan se hele deres aktuelle kollektion på www.Karl.com.

Målgruppen for Lagerfeld jakkesæt

Målgruppen er især de modne mænd mellem 30-50 år. Det er helt klassiske og flotte jakkesæt i høj kvalitet, og derfor er det noget som denne målgruppe især benytter sig af. Her går man op i at kvaliteten er i orden, så jakkesættet kan holde i mange år fremadrettet. Især hvis det også skal benyttes på en arbejdsplads, og dermed mange gange om ugen.

Designet gør også, at det ikke er helt så ungt, og dermed egner sig bedst til aldergruppen +30, men stadig ”ungdommeligt” og smart nok til, at man ikke skal være mget ældre end omkring de 50 år.

Mange over 50 har tendens til at vælge det helt klassiske sæt, hvor der ved Lagerfelds jakkesæt er en del små detaljer, som denne aldersgruppe måske ikke finder helt så klassisk. Dog er der altid tilfælde hvor aldersgruppen kan strække sig, men umiddelbart er den tilpasset til de 30-50 årige.

Relaterede artikler: 

3 af de hotte jakkesætmærker

Slipsets forskellige udtryk og kendetegn