Hvis du søger et klassisk og komfortabelt jakkesæt, så er Matinique det helt rigtige at kigge efter. Med et jakkesæt fra Matinique får du høj kvalitet, komfortabelt tøj og et moderne snit, som passer til den moderne mand, der enten bruger jakkesæt på arbejde eller til festlige begivenheder.

Klæd dig på med jakkesæt fra Matinique

Hvis du er af den overbevisning, at “en rigtig mand” skal være pænt, klassisk og moderne klædt på til enhver lejlighed, om det er hverdag eller fest, så er Matinique perfekt tøj til dig.

Her er der fokus på en formel fremtrædenhed, og dit nye jakkesæt fra Matinique vil med garanti klæde dig pænt på til alle lejligheder. Du kan både bruge jakkesættet til festlige begivenheder eller på arbejde, hvis din arbejdsplads f.eks. har dress code, eller du bare godt kan lide at tage dig godt ud overfor dine kollegaer samt kunder.

Komfortabelt jakkesæt

Om det er på arbejde, en formel begivenhed eller til en stor fest, så er det vigtigt at have tøj på, der er behageligt at bære. Det skal være til at bevæge sig i, og pasformen skal være rigtig god. Ellers har man ikke lyst til at iføre sig sit jakkesæt, og så får man det aldrig brugt, hvilket ikke er meningen.

Matinique går meget op i, at kvalitet af deres tøj er i top. De fleste varianter er produceret i luksus uld, som både er behageligt at have på, og som giver en flot udstråling. Kombineret med polyester giver det lidt ekstra elasticitet og en bedre formstabilitet, hvilket gør tøjet endnu mere komfortabelt at have på.

Matiniques historie

Tøjmærket blev grundlagt tilbage i 1973 i København af Niels Martinsen. Han ville skabe moderne tøj til mænd, hvor kvalitet og komfort skulle være i fokus. Med tøj fra Matinique får du moderne snit, høj kvalitet og klassisk håndværk. Det henvender sig til den maskuline mand, der går op i mode og kan lide at klæde sig pænt og klassisk på.

Udover jakkesæt laver mærket bl.a. t-shirts, bukser, blazere, jeans, trøjer og accessories, og der er så meget forskellige tøj, så både hverdags-, arbejds- og festgarderoben kan fyldes godt op. Kollektionerne bliver designet ud fra de seneste trends, men hvor det klassiske og skandinaviske look stadig bliver bibeholdt. Et stykke tøj fra Matinique kan derfor bruges i mange år frem, både pga. kvalitet og det stilrene look.