Skal du bruge et præsentabelt jakkesæt, så kig efter et fra mærket Garant. Deres sæt kan både bruges til hverdag og til fest, og de klassiske designs og snit appellerer til den selvbevidste mand, der kan lide at være pænt klædt på.

Garant – et klassisk jakkesæt

Der er ingen tvivl om at Garant i høj grad står for det klassiske jakkesæt, i populære farver som fx. sort. Der er forskel fra deres mange modeller, men flere af dem består af et ydre stof, bestående primært af uld, samt lidt polyester og elastan.

Selvom design og kvalitet opfylder kravene til et nydeligt jakkesæt, så er priserne stadig i bund. Det er altså muligt at opdatere din garderobe uden at skulle grave alt for dybt i pengepungen. På mange måder et godt valg for de fleste mænd, hvis du er til det klassiske og ikke har det største budget.

Sådan skal jakkesættet sidde

Hvis du er i tvivl om, hvordan dit jakkesæt skal sidde for at det passer bedst, kan du læse med her og blive klogere. Pasform er nemlig afgørende, uanset om du vælger sæt fra Garant, eller et af de øvrige mærker på markedet.

Sørg for at snittet på jakken fremhæver din kropsform i stedet for det modsatte. Hvis du f.eks. har en meget slank krop, skal du ikke vælge en jakke med en bred skuldervidde, ligesom du ikke skal vælge en kort jakke, hvis du har en lang overkrop. Sørg for at jakken har samme snit og pasform som din krop, så den bliver en forlængelse af din fremtrædenhed.

Buksernes snit skal ligeledes være tilpasset din krop for at opnå det mest præsentable look. En god tommelfingerregel til at finde ud af, om dine bukser er for store eller små, er at kigge på, om der f.eks. dannes folder foran, under bæltelinjen. Gør der dette, er bukserne for store, og du bør finde nogle der sidder lidt mere til ved hofterne. Står bukserlommerne derimod og gaber, er det fordi at bukserne er for stramme.

Se også: Sådan køber du et pæntsiddende jakkesæt

Om mærket Garant

Mærket Garant er lanceret af butikskæden Din Tøjmand, som findes rundt omkring i mange byer landet over. Butikskæden har stor erfaring med at sælge tøj til den modebevidste mand, og de har derfor godt styr på, hvordan et jakkesæt til denne målgruppe skal strikkes sammen.

Udover jakkesæt kan du også få skjorter, t-shirts, poloer, jakker og meget mere fra mærket. Der er en grund til at mærket er så populært, som det er, så hvis du er tilfreds med dit nye Garant jakkesæt, er der stor sandsynlighed for at du også vil kunne lide items fra deres andre kollektioner.

Se også vores side om accessories til jakkesæt her. Det er vigtigt at du supplerer smarte skjorter og jakkesæt, med accessories der giver looket det sidste touch.