Efter at vi har set nærmere på de populære jakkesætsmærker, sætter vi her fokus på én af de tyske producenter. Drykorn er en virksomhed, der producerer alt lige fra jakkesæt til kjoler og accessories til mænd og kvinder.

Virksomheden blev etableret tilbage i 1996, og udviklede sig til at være et internationalt brand på få sæsoner. Tøjmærket Drykorn er kendt for dets gode kvalitet og på grund af sine udvalgte genstande, producenter af høj kvalitet og sammenhængende design, har tøjmærket kunne skabe stor succes på det internationale marked på forholdsvis kort tid.

De klare kendetegn ved tøjmærket

Drykorn er et tøjmærke af høj kvalitet og som producerer forskellige fashion linjer, hvor hver linje kendetegnes af nogle forskellige ting. Alle med kvaliteten og det moderigtige look som det fælles udgangspunkt. Endvidere kendetegnes tøjmærket ved, at det altid er med på den nyeste mode uden at miste brandet’s personlighed og individualitet.

Virksomheden anvender specielle udvalgte metervarer til deres produktion af linjerne, som giver specielle jakkesæt. Der sættes fokus på at skabe et trendy look. Tøjmærket er et udemærket supplement til et klassisk jakkesæt – det giver nemlig et lidt mere råt look.

Læs også: De populære jakkesætsmærker

Hvorfor vælge Drykorn?

Drykorn har gennem de seneste år opnået en god positionering på det internationale marked. Mærket er kendt for dets gode kvalitet og interessante designs, hvilket er en god grund til at vælge Drykorn fremfor andre mærker. Ønsker man at udstråle en vis selvsikkerhed samt uafhængighed, så er Drykorn det oplagte tøjmærke at gå efter.

De er ikke særlig udbredte i Danmark og derfor kan det kun findes hos visse forhandlere og butikker. En af de førende forhandlere herhjemme er Herrernes Magasin by David K, hvor de har mange Drykorn jakkesæt at vælge imellem. Deres fysiske butik ligger på Nørregade 20 i København.

Ellers kan du altid se nærmere på kollektionerne og deres mange produkter, på Drykorns officielle hjemmeside.

Værd at vide om Drykorn

Drykorn er i dag en international virksomhed. Tøjmærket distribueres nemlig internationalt og tjener mange kunder på verdensplan. Lige siden virksomhedens opstart tilbage i 1996, har der været stor fremgang. Administration, design og produktledelse samt logistik er placeret i Drykorns hovedkvarter i det sydlige Tyskland.

Materialerne som er anvendt i produktionen kommer hovedsageligt fra Italien og Frankrig. På denne måde sikrer virksomheden sig nogle af de bedste materialer, som lever op til de høje forventninger til kvalitet.

Drykorn har skabt en vis produktekspertise, landsdækkende distribution og personlig kundeservice, som sikrer dem fremgang og udvikling på selv stagnerende markeder – Drykorn er en af de mest emergente og hurtigt voksende mærker i modebranchen.

Med et jakkesæt fra Drykorn er man sikker på ikke at gå galt i byen – god kvalitet og flot design, der udstråler selvsikkerhed og uafhængighed, er hvad du får med.