Hvor finder man en Moods of Norway skjorte? Hvis du er på jagt efter en ny skjorte fra det norske tøjmærke Moods of Norway, eller bare på jagt efter en ny, lækker skjorte, så er du landet det rigtige sted.

Mærket kombinerer klassisk design med norske og humoristiske detaljer, hvilket giver et unikt udtryk, som kan bruges i din personlige stil. Her får du lækre skjorter af høj kvalitet.

Moods of Norway skjorte

En Moods of Norway skjorte er ikke en helt almindelig variant. Med sådan en på, skiller du dig ud af mængden, og du udstråler at du går op i din stil, og er bevidst om, hvad du tager på, både til hverdag og til festlige lejligheder.

Med en Moods of Norway skjorte behøver du ikke ret meget styling, for de fleste modeller bærer stilen i sig selv. De unikke detaljer tilfører glæde og humor ind i din stil, men uden at det bliver useriøst, dette gælder ligeledes for deres jakkesæt mm.

Du kan se vores side om Moods of Norway jakkesæt lige her.

Top 3 skjorter fra Moods of Norway

Vi har udvalgt 3 af vores aktuelle favoritter, hvis du mangler inspiration eller bare gerne vil se, hvilken stil du kan forvente.

Klassisk skjorte

Denne skjorte er flot og helt klassisk, uden at være kedelig. Den kan både anvendes til festlige begivenheder og på arbejdet. Et rigtig godt valg og en af vores klare favoritter lige nu.

Du behøver blot et par sorte jeans for at fuldføre det festlige look. Kan sagtens bæres med en mørk blazer, eller med en sweater udenpå.

Hvid-stribet skjorte

En lækker, hvid-stribet skjorte, med meget tynde striber i en affæmpet pink farve. Den pink farve går igen i broderier på brystlommen samt på kraven.

Perfekt til både fest og hverdag, og både klassisk og humoristisk på én og samme tid.

To-farvet skjorte

Skjorten er mørkeblå foroven og lyseblå forneden. De to farver spiller godt op mod hinanden og gør den anderledes.

Den er meget velegnet til hverdagsbrug, f.eks. med en varm cardigan udenover om vinteren og med ærmerne smøget op om sommeren.

Kort om Moods of Norway

Tøjmærket blev stiftet i 2003 af tre, norske venner. De sad og snakkede under en fest, og blev enige om at designe tøj, der skulle kombinere international mode med humor og norske detaljer, og siden er det ellers gået stærkt. I dag har de åbnet egne butikker flere forskellige steder i verden, og sælger desuden deres tøj til mænd, kvinder og børn verden over.

Udover tøj kan man også få sko, tasker og punge, og så har mærket deres egen sportslinje med sportstøj, sportudstyr, huer, vanter og meget mere.