Vi har tidligere set på populære brands som Hugo Boss, Lagerfeld og Armani. I denne artikel er fokus rettet mod Calvin Klein.

Mærket Calvin Klein er et amerikansk brand stiftet af designeren ved samme navn. Mærket blev stiftet i 1968, og er kendt for designs inden for både kvinde- og herretøj, parfumer og accessories. Ikke mindst er de også kendte for stilfulde, tidsløse jakkesæt i høj kvalitet. Leder du efter et nyt jakkesæt?

Så kan du overveje at smide penge efter et sæt, du kan se knivskarp ud i og bruge mange år fremover.

Kendetegn ved jakkesæt fra Calvin Klein

Jakkesæt fra Calvin Klein har adskillige kendetegn, der gør, at de adskiller sig fra mange sæt fra andre designere og butikker. Først og fremmest er kvaliteten utrolig høj. Det er ikke samlebåndssæt, der hurtigt bliver slidt, men derimod stof og syninger, der kan holde i lang tid, hvis det bliver behandlet ordentligt.

Mange designs og stoftyper

Der findes mange forskellige designs inden for mærket, og forskellige stoftyper, sættene bliver fremstillet af. De fleste af deres sæt er fremstillet af uld. Det lyder varmt og tykt, men det kan også være smidigt og slidstærkt. Derfor har de et stort udvalg inden for designs i uld.

Der findes også mix, hvis du ikke er interesseret i et fuldkomment sæt fremstillet i uld. Derudover findes der også lækre bomuldssilkesæt, som du kan vælge i stedet, eller sommerdesigns, der passer til varmere vejr, ved at være fremstillet i et mix af bomuld.

Disse er også sommerlige ved at være fremstillet i lysere farver, eksempelvis creme og hvid. Uanset hvilket stoftype, design og farve, der er brugt, kan du være sikker på, at de er fremstillet i høj kvalitet.

Tidløse, men moderne

Endnu et kendetegn ved Calvin Kleins’ sæt er, at de er tidsløse og samtidig moderne. Der er hovedsageligt brugt mørkeblå, grå eller sorte farver, som er de klassiske farvevalg til tidsløse jakkesæt. Jakkesættene i deres nyeste kollektioner er enten fitted eller slim fit. Forskellen er at fitted har den mere klassiske skræddersyede pasform, hvor slim fit er en mere tætsiddende pasform. Hvilken du vælger, er helt op til dig.

Du kan se eksempler på deres jakkesæt via deres officielle hjemmeside.

Værd at vide om Calvin Klein

Udover at vide at du tager et både kvalitets- og stilbevidst valg ved at vælge et jakkesæt fra Calvin Klein, skal du også vide, at det er sæt, du skal passe på. Uanset om du vælger sættet i uld, silke eller bomuld, er det vigtigt at du ikke vasker det, som du ville gøre med så meget andet af dit tøj.

Send altid dit sæt til en professionel renser, der ved præcis hvordan din nye blazer og bukser skal behandles. På den måde kan du beholde det i mange flere år og se godt ud til flere begivenheder.

Relaterede mærker:

Italienske Armani

Svenske Lagerfeld