Når en mand skal vælge et jakkesæt, er der mange mærker at vælge imellem og priserne er lige så forskellige. Vi har tidligere set nærmere på nogle af de mest populære mærker på markedet og i denne artikel skal det handle om Hugo Boss.

De er dygtige til at lave jakkesæt, der folder sig om kroppen på manden og sidder perfekt. Et Hugo Boss jakkesæt fremhæver alt det flotte ved manden – hans brede skuldre, smalle hofter og giver et fantastisk helhedsindtryk.

 

Jakkesæt fra Hugo Boss er populære

At vælge et Hugo Boss jakkesæt er ikke kun et godt valg, hvis man ønsker at se godt ud og ønsker at vise man har stil og god smag – det er også en fornuftig investering. De er ikke billige, men er absolut investeringen værd, idet Hugo Boss jakkesæt er lavet af det fineste stof.

Syningerne er stærke og knapperne har høj kvalitet. Der er kort sagt kræset for de enkelte detaljer og det er netop derfor, at tøjmærket er så populære i branchen. Du vil opleve at deres jakkesæt ofte holder længere end det meste, både når det komme til mode og når det kommer til de enkelte dele.

Værd at vide om Hugo Boss

Tøjfirmaet Hugo Boss blev grundlagt lige efter første verdenskrig. Manden bag, Hugo Boss, var udlært inden for manufaktureringsverdenen og overtog sine forældres forretning. Han lavede bl.a. uniformer til de tyske soldater under anden verdenskrig og anvendte tvangsarbejdere på sine fabrikker. Dette kom alt sammen til at koste efter krigen, hvor han blev klassificeret som værende ”belastet”. Det tog en del år, før Hugo Boss kunne komme af med dette rygte.

Hugo Boss’ søn overtog firmaet 1948 og han døde selv 1948, kun 63 år gammel. Hugo Boss er i dag et verdenskendt tøjmærke og det er sjældent at man tænker på hans fortid i Tyskland.

I dag er det morderne modefirma, der laver funktionelt tøj af højeste kvalitet. Hugo Boss støtter også mange forskellige kulturelle og sportsarrangementer – de er sponsor af rigtig mange gode velgørenhedsprojekter.

Man må sige, at en mand, der vælger at iklæde sig et Hugo Boss jakkesæt kommer til at ligne en rigtig mand, uanset hvad. Det kan ikke undgås med deres smarte syninger, brede skuldre, smalle hofter, længere ben og pæn brystparti. Derfor kan det sagtens svare sig at bruge lidt flere penge og investere i deres jakkesæt, da de vil være tidløse og holde i mange år.

Man kan på mange måder sige de adskiller sig fra italienske mærker, som Armani og Studio Milano, hvor andre kendetegn præger dem og deres udtryk.

De flotte materialer med deres forskellige mønster eller nuancer, gør det nemt at kombinere skjorte, flot slips, bælte og ikke mindst sko. De mange kombinationsmuligheder gør det muligt at anvende et jakkesættet i forbindelse med mange forskellige anledninger. Hugo Boss er uden tvivl på ønskelisten hos mange mænd – og af god grund.