Går du op i de små detaljer, i det helt rigtige design, og går du ikke på kompromis, når det kommer til dit look, så bør du overveje at investere i et jakkesæt fra KIOMI.

Det er det helt rigtige valg, hvis du mangler et sæt, hvor nutidigt, strømlinet design bliver kombineret med produkter, du kan bruge til hverdag, job og fest. Anvendelsesmulighederne er mange og det er blot én af flere fordele.

 

KIOMI jakkesæt til mænd

– Perfekt for yngre

Det kan være rigtig svært at finde det helt perfekte jakkesæt, men leder du efter et smukt, elegant og strømlinet design, går du ikke galt i byen med et jakkesæt fra KIOMI. Det er et brand, der uden tvivl passer bedst til den yngre mand, der går op i sit formelle look og ikke går på kompromis.

Mange af KIOMIs jakkesæt er fremstillet i uld, der umiddelbart lyder som et varmt og ikke særlig åndbart materiale, men går man op i sit jakkesæt, ved man, at uld er et af de meste stoffer til at fremstille sættet i. Er kvaliteten i top, bliver sættet ikke nogen tung og varm beklædning, men derimod åndbart og komfortabelt. KIOMI vægter kvaliteten høj og deres uldsæt er uden tvivl et godt valg, hvis du leder efter et moderne sæt, som den unge mand uden tvivl vil se godt ud i.

KIOMI vægter, ud over kvalitet, design som noget af det vigtigste. Det ses tydeligt af hele deres kollektion til både mænd og kvinder, der er yderst moderigtige. Ud over deres jakkesæt indebærer deres sortiment også blandt andet sko, tasker, skjorter, strik og skjorter, der alle omfavner design, komfort og kvalitetsbevidste materialer.

Andre jakkesætmærker du kan overveje: Karl Lagerfeld og brandet Calvin Klein.

Værd at vide om KIOMI brandet

KIOMIs nyeste kollektion er inspireret af den islandske, barske natur. Det handler både om design og om de farver, der er valgt – derfor er kollektionen holdt i afdæmpede farver for eksempel rolige blå farver, pudrede røde farver, guld, kaviar og sølv. Derudover er der referencer til moden og arkitekturen i 1970’erne, og kollektionen omfavner det klassiske, nordiske design. KIOMI er et tysk mærke, der er lanceret af Zalando i 2013, der sælger flere forskellige mærker tøj på deres hjemmeside.

Kvalitet og gode materialer er nogle af de ting, der bliver vægtet højest hos KIOMI, og er derfor et brand, der passer godt til både den kvalitetsbevidste mand og kvinde – især den unge, der går op i tidsløst stil og design, og nægter at gå på kompromis.