Festtøj

Den perfekte fest starter med at du finder det pæneste festtøj frem. Vi kender det alle sammen. Vi har taget en skjorte på vi egentlig burde have kasseret, eller en kjole der ikke længere er smart.

Det sætter med det samme et præg på vores humør og udstråling – i negativ forstand.

Så festtøjet ER afgørende for hvordan vi bliver betragtet af vennerne/veninderne og ikke mindst for, hvordan vi selv føler os tilpas under festen.

Vi har derfor set nærmere på hvad du bør iklæde dig, for at være toptunet, smart og klart til fest.

Jakkesæt til fest

– For mændene

Hvis du skal være rigtig lækker og stilfuld som mand, er der ingen vej udenom jakkesættet. En skjorte og et jakkesæt, gør bare noget ved os mænd. Specielt hos kvinderne.

De kan fås i en masse materialer, farver og designs, så det behøver ikke være det klassiske sorte du vælger. Du kan sagtens vælge modeller der er mere afslappende eller farverige. Valget er dit.

Er du ikke så meget på jakkesæt til fest, bør du som minimum iføre dig en skjorte. Intet mindre kan gøre det, hvis du gerne vil imponere det modsatte køn!

Kjoler til fest

– For kvinderne

For kvinder vil kjolen være det rette valg. En kjole kan bæres i nærmest alle sammenhænge. Uanset om det er på diskotek eller til en sommerfest.

Det er klart at kjolen forudsætter godt vejr og vil derfor primært kunne anvendes i sommerhalvåret. I vinterperioden kan du vælge et par smarte bukser, suppleret med en yndefuld top

Vælg festtøj der matcher din personlighed

Vi har allerede været inde på én af de vigtigste forhold, når du skal iklæde dig festtøj. Du skal være glad og stolt over at bære det. Ellers kommer det til at irritere dig undervejs.

Et andet vigtigt forhold er tøjets udstråling, der skal matche din personlighed. Dette bør du indtænke allerede når du køber festtøjet.

Hvis du er en meget stilfuld og genert person, går det jo ikke med en farverig hawaii-skjorte. Det vil være det komplette mismatch.

Så sørg for at finde tøjdele der passer sammen, men passer mindst lige så godt sammen med din personlighed og den udstråling du har til daglig.

 

Vi håber du er blevet klogere på dit festtøj og hvad du bør gå efter. Og husk nu – livet er for kort til ikke at feste!