Modetips

Alt skal ikke handle om jakkesæt på siden og vi giver dig derfor vores bedste modetips på denne side.

Tips og råd du bør følge, hvis du vil skabe en fantastisk tøjstil og blive mere attraktiv som person. Påklædningen er en af de mest afgørende faktorer for, hvordan vi bliver opfattet af andre.

Du kan se vores bedste modetips herunder:

 

1. Vælg tøj med udstråling og attitude

Stilikonet Kate Moss har udtalt, at man bør klæde sig i tøj der udstråler attitude, så din selvtillid kommer til at fremstå tydeligt – og vi er helt enige.

Hvis du er glad og udstråler selvtillid, ser du bare bedre ud – uanset hvad du bærer på kroppen. Du kan med fordel gå efter tøj, der har en kant og noget personlighed, snarere end grå og ligegyldige farver.

 

2. Du skal føle dig tilpas i tøjet

En af de mest basale, men vigtigste modetips for alle. Du vil kun komme til at stråle, hvis du er tilpas og tryg ved at børe tøjet. Er toppen for udfordrende eller er skjorten for spraglet til din personlige smag? Så hold dig fra dem, selvom venner eller søskende er vilde med den.

ALT dit tøj skal være noget du føler dig veltilpas i. Spørg bare sangeren Kate Perry.

 

3. Skab en personlig og gennemført stil

Vi er alle individer med hver vores behov og smag. Det er det fantastiske ved mennesker og mode. Det giver dig nemlig muligheden for at sammensætte din helt egen og personlige stil – som matcher din personlighed og egenskaber.

Du bør ikke være bange for at skille dig ud, hvis det ellers er det du ønsker. Du bør gå efter en gennemført stil, inden for både tøjvalg, personlighed og væremåde.

 

4. Tilbehøret gør forskellen

Der er flere kendisser og modeeksperter der har udtalt dette. Tilbehøret gør forskellen og de har på mange måder ret. Smukke smykker og smarte accessories bliver bemærket mere end det meste. Så du bør helt sikkert sørge for, at du har tilbehøret i orden.

Specielt når du skal til fest, bør du vælge ekstra lir og accessories.

Se også: Festtøj

 

5. Udnyt din figur optimalt

Er du en pæn og slank kvinde med lange ben, eller har du runde og romantiske former? Eller er du en veltrænet mand, med en pæn overkrop?

Vi ser forskelligt ud og det er vigtigt du udnytter din figur optimalt, for at få det pæneste udtryk. Hvis du er en smule overvægtigt, bør du gå efter mere løstsiddende tøjdele.

Omvendt bør du udnytte, hvis du har en smuk og veltrænet krop. Der findes mange slim tøjdele der kan fremhæve din figur.