Er du på udkig efter et nyt jakkesæt, og vil du gerne have et med kant, og et der tør noget? Så er et jakkesæt fra Moods of Norway det helt rigtige at gå efter. Det norske mærke laver tøj, der skiller sig ud fra mængden, og hvor der er knald på farver, mønstre, anderledes tekstiler og godt med humor.

Hvis du er træt af, at alle klæder sig i det samme tøj, og er de uopfindsomme sorte jakkesæt med hvid skjorte begyndt at kede dig, så er det norske tøjmærke Moods of Norway din redning. Mærket kombinerer den nyeste trend med humoristiske farver og anderledes tekstiler, hvilket giver dig et personligt look.

Farverige jakkesæt fra Moods of Norway

Du skal ikke være bange for at skille dig ud fra mængden, hvis du vælger et jakkesæt fra Moods of Norway. Tværtimod skal du elske at være anderledes klædt på, elske at sætte kulør på hverdag og fest.

Et tekstil som veluor er sjældent brugt til at sy jakkesæt, men det er lige præcis hvad Moods of Norway gør – mærket bruger skøre og skæve mønstre og tekstiler, som overrasker og gør jakkesættene unikke. Et vinrødt, brunt eller navy jakkesæt i veluor er der med garanti ingen andre til festen, der har på, ligesom en blomstret blazer heller ikke er særlig udbredt.

To populære og stilfulde modeller

Vi har fundet to populære og stilfulde modeller frem til dig, der kan anvendes i mange sammenhænge og som giver et godt indtryk af, hvad du kan forvente af Moods of Norway.

Find dit næste Moods of Norway jakkesæt her

Du kan selvfølgelig også finde andre jakkesætsmodeller, så som et ternet et af slagsen, eller et mørkeblåt i en slim fit udgave, der gør det mere klassisk i sit udtryk. Du kan vælge at kombinere både jakke og bukser, eller nøjes med en jakke udenover en skjorte og et par jeans. Du kan også få en vest med silkestof på ryggen, der f.eks. kan kombineres med et par seler for at fuldende den lidt funky, men moderne og strømlinede stil.

Et anerkendt mærke

Moods of Norway sælger både tøj i Norge og i udlandet. Faktisk har mærket sin helt egen butik i Los Angeles, og det sender hvert år mange kollektioner på gaden til både mænd, kvinder og børn.

I 2014 var tøjmærket med til at designe holduniformerne, som OL-deltagerne bar under deres deltagelse i vinter-OL i Sochi. Det siger noget om, hvor anerkendt et mærke det er.

Desuden er tøjmærket medlem af Initiativ for Etisk Handel, og følger de anbefalinger som er indenfor bl.a. miljø og etisk arbejde. Dette forhindrer børnearbejde, overarbejde og generelt dårlige arbejdsforhold, der hvor tøjet produceres.

På mange måder et populært mærke i Norge. Se også vores sider om andre gode skandinaviske mærker som danske Matinique her eller svenske Drykorn her.

Historien om Moods of Norway

Tøjmærket blev startet af de tre norske venner Stefan Dahlquist, Peder Børresen og Simen Staalnacke i 2003. De sad og snakkede sammen under en fest en sen nattetime, og blev enige om at stifte et tøjmærke, der skulle mixe internationel mode med norske detaljer.

Mærkets slogan er “Happe Clothes for Happy People”, og der er både masser af humor, samt trendy og moderne design i de kollektioner, der udkommer fra mærket. F.eks. er tallet “246.619” broderet i hvert eneste jakkesæt, som Moods of Norway har lavet, da det er det aktuelle antal traktorer i Norge.