Er du på udkig efter en ny Stenströms skjorte? Det svenske brand er lige med kvalitet, stil og komfort, og er et af Sveriges største producenter indenfor herretøj, og i særdeleshed indenfor herreskjorter.

Med en over 100 års gammel tradition indenfor tøjproduktion, er håndværk og kvalitet noget, som Stenströms har helt utrolig godt styr på. Det er et meget respekteret og kendt brand, som udover herretøj også designer tøj til kvinder samt accessories til begge køn. De er i dag Kongelig Hofleverandør for det Svenske Kongehus, hvilket er et stort kvalitetsstempel.

Stenströms skjorter du bør overveje

Brandet laver mange forskellige skjorter, og da designet netop er deres spidskompetence kan du få noget til enhver smag. Herunder har vi valgt tre skjortetyper, som forhåbentlig kan inspirere dig til at finde den, der passer bedst ind i dit klædeskab.

  1. Ternet skjorte
    En lækkerudgave med tern og brune knapper. Den er super behagelig at have på, og egner sig godt til hverdag, da de store tern gør den afslappet og mindre formel.
  2. Rød ternet skjorte
    Rød- og hvidternet udgave med med små, hvide knapper og hvide syninger. Vælg en model syet i 100% bomuld, da de er behagelige at have på.
  3. Hvid skjorte
    Hvid model i eksklusivt look, produceret i et yderst lækkert bomuldsmateriale. Med hvide knapper i mørkeblå syninger, som er små, klædelige detaljer. En skjortetype som passer perfekt til arbejdsbrug, sammen med et skarpt skåret jakkesæt.

Skjorter er bløde og behagelige

Når du køber skjorter fra Stenströms, er du sikret et blødt og behageligt stykke tøj. Det er absolut ikke altid denne følelse du får, når du køber nyt tøj, og netop derfor er det vigtigt at købe tøj fra et mærke, som er anerkendt, og som man ved producerer tøj af høj kvalitet.

Om det er på arbejde, i fritid eller til fest, så er det yderst ubehagelig at have tøj på, som ikke sidder godt. Man skal kunne bevæge sig frit, og tøjet skal tilpasse sig kroppens form. På den måde opnår du den største komfort, og med en over 100 år lang historie, må man sige, at Stenströms har styr på dette.

Læs også om relaterede skandinaviske mærker som skjorter fra Moods of Norway og skjorter fra Tiger of Sweden.

Værd at vide om Stenströms

Skjorterne fra Stenströms er ikke hvilken som helst slags skjorter. De bliver allesammen udført hovedsageligt med håndkraft, og så er der hele 60 step i produktionen, som alle udgaverne skal igennem, førend de er færdige og klar til at komme hjem i din garderobe. Dette sikrer den høje kvalitet, som mærket er kendt for altid at leve op til.