Vi er specialister inden for jakkesæt og vi kan derfor ikke undlade at præsentere dig for de mest populære mærker. Det er klart, at smag og stil er subjektivt. Vi har derfor udvalgt en række af vores favoritter, som vil klæde de fleste mænd.

Kender du ikke allerede til mærkerne, så kan du få et bedre indblik i dem og firmaet bag, i denne artikel.

Cavaliere

Cavaliere er et svensk brand der blev startet i 1973. Deres historie er ret fascinerende, da de udviklede forretningen i en periode, hvor den svenske tekstilindustri var i store problemer. Man kan på mange måder sige at det har styrket virksomheden, deres værdier og måden at gøre tingene på.

En af de klare kendetegn ved Cavaliere jakkesæt er topkvaliteten. Materialerne og produktionen sker i høj kvalitet og af de bedste skræddere i Europa. Det er specialister i at fremstille jakkesæt, i modsætning til mange andre tøjmærker.

Det gør at de har en lang større viden og erfaring på området. Dertil kommer at de helt målrettet arbejder med jakkesæt, uden at andre kollektion eller tøjtyper fjerner fokus.

I sidste ende kommer det til udtryk i deres flotte  jakkesæt, med et elegant designs og smarte detaljer.

Se mere om Cavaliere jakkesættene her.

Tiger og Sweden

Tiger of Sweden er en af de førende mærker fra Sverige i snart mange år. Altid kendt for den gode kvalitet, stilfulde designs og moderne udtryk. Der er dog et dansk islæt over brandet, da IC Companys købte firmaet i 2003. Det betyder at de ejer og styrer det svenske tøjmærke i øjeblikket.

IC Companys der i øvrigt er Nordeuropas største i tøjbranchen, med andre mærker som Part Two, Matinique og Peak Performance.

Tiger og Sweden blev grundlagt af Hjalmar Nordström og Markus Schwarmann i 1903 og har derfor over 100 års erfaring i branchen. Det kan man roligt sige kommer til udtryk i deres kollektioner. For i modsætning til de to øvrige jakkesæt mærker i artiklen, så har Tiger of Sweden et langt bredere fokus.

Det indebærer alt fra t-shirts, til bukser, undertøj og altså jakkesæt. Kort sagt næsten alt du måtte behøve af påklædning som mand. Hvis du allerede er fan af Tiger of Sweden, vil deres jakkesæt helt bestemt være et godt valg.

Deres pasform er fantastisk, specielt for veltrænede mænd, og så er de rigtig tidløse og smarte i deres designs. Altid med sans for detaljen.

Du kan se smarte sæt fra Tiger of Sweden her.

Van Gils

Van Gils jakkesæt er sofistikerede og meget internationale i deres udtryk. Med en historie der går helt tilbage til 1948, har de mange års erfaring med at producere jakkesæt i den bedste kvalitet.

Mens de to første mærker var svenske, så er Van Gils hollandsk. Firmaet blev startet af H.C. Van Gils og med de små citater du finder i deres sæt, så falder tankerne hurtigt hen på danske H.C. Andersen.

Det hele startede i Breda, men efter firmaet har fået en vis størrelse, blev det flyttet til den hollandske hovedstad Amsterdam. Igen er det dygtige skræddere som står bag deres produkter, snarere end masseproducerede jakkesæt i lavere kvalitet og pris.

I sammenligning med de 2 øvrige mærker, er Van Gils en anelse mere løssluppen og sofistikeret, med mindre stilrene og almindelige designs. Stilren i den forstand, at farverne eller designet i højere grad varierer hos Van Gils. Enten med terner eller jakke og bukser i forskellige farver.

Du kan se Van Gils jakkesæt hos Herrernes Magasin.

 

Vi håber du kan bruge vores input næste gang du skal handle jakkesæt som mand. Der er rigtig mange gode mærker på markedet, så der er noget for enhver smag uanset om du er til det stilrene, det friske eller det smarte look.