Du bør altid huske de små detaljer, når du ifører dig et jakkesæt, for selv det flotteste sæt kan miste sin glans uden smart tilbehør. Nu er accessories et vidt begreb, men vi tænker primært på elementer som slips, butterfly, herreure, manchetknapper og lommeklude.

Alt sammen noget der kan give dit et udtryk et ekstra løft og få dig til at shine lidt mere. Få gode stiltips og input i denne artikel.

Hvorfor er accessories vigtige?

Lad os starte med at overbevise skeptikerne om, hvorfor accessories er vigtige. For det er langt fra en selvfølge blandt mænd og det er en fejl. For de ER vigtige, specielt hvis du ønsker at imponere det modsatte køn.

Det kan du jo have en legal interesse i, uanset om du er i forhold eller ej. Man kan jo altid lide at blive anerkendt og det hjælper smarte jakkesæt accessories til.

Piger er bare mere detaljeorienterede og stilbevidste end de fleste mænd og de vil hurtigt bemærke, hvis du bærer smarte manchetknapper, eller et lækkert ur. Accessories kan ydermere være med til at differentiere dig fra de øvrige mandlige gæster, der nemt kan have tilsvarende tøj på.

Her er accessories din mulighed for at adskille dig, vise dig egen stil frem og få det hele til at spille sammen. Det er ikke fordi du behøver at bære alle accessories til mænd, men blot en 2-3 stykker kan være nok.

Se også: Top 3 jakkesæt butikker i Danmark

Gode stiltips

I det kommende afsnit ser vi nærmere på tre hovedgrupper inden for accessories til mænd. Vi giver dig stiltips og input til, hvornår du bør vælge hvad. Læs med her.

Lommeklude og manchetknapper – oplagt til bryllupper

Lommeklude og manchetknapper er ikke hverdagskost for mænd og bør heller ikke være det. Nogle ting skal bare bæres sjældent, for at det fortsat er unikt og særpræget. Det gælder for lommekluden og manchetknapperne, som du primært bør iføre dig, når du bærer smoking, kjole & hvidt, eller hvis du skal til bryllup.

I disse sammenhænge passer de perfekt ind og du kan med fordel have flere varianter og farver i klædeskabet. Så du er sikker på at have noget passende.

Slips og butterfly – butterflyen er det friske valg

Slips og butterflyen er overvejelsen for mange mænd, men det er som om at langt de fleste vælger slipset. Det til trods for at en butterfly giver et mere frisk og ungdommeligt udtryk. Så medmindre du er over 35 år, bør du virkelig vælge med omhu.

En anden forklaring kan være, at slips findes i langt flere butikker og er mere tilgængelige. Det er kort sagt nemmere at finde et flot slips, end en pæn butterfly. Det er lidt et problem i sig selv. Men vi vil alligevel anbefale dig at vælge butterflyen, når du skal til fin fest.

Få købt et flot herreur

Herreuret er det mest udbredte og populære smykke til mænd. Du bør derfor få anskaffet dig et smart herreur som du både kan være til fine fester og i hverdagen. Det vil hurtigt blive en indgroet del af din personlige stil og er derfor hele investeringen værd – også selvom de hurtigt koster over 5.000 kr.

 

Vi håber du er blevet klogere på hvorfor accessories til jakkesættet ikke bør negligeres og på hvornår du bør vælge hvad.