Jakkesættilmænd.dk ønsker altid at vejlede dig mod de rigtige sæt og de bedste butikker i landet. For der er forskel på at købe jakkesæt og fx en t-shirt.

For selvom der er nok producenter, findes der færre rendyrkede eksperter på området. Vi har set på 3 af de bedste butikker, du bør kende til.

Her kan du med sikkerhed få hjælp og vejledning, hvis du har brug for tips eller gode råd.

Herrernes Magasin v/ David K

Vi starter med Herrernes Magasin, med David K i spidsen. De holder til på Nørregade 20 i København, hvorfra de hjælper rigtig mange mænd med at blive pæne i tøjet.

I den mindre, men rigtig hyggelige butik finder du nemlig alt fra jakkesæt til butterfly, slips, accessories, samt smoking & kjole hvidt sæt, hvis du går efter den HELT fine påklædning.

De har kort sagt det hele for manden, der vil blive pæne i tøjet og de forhandler mange gode mærker. Når vi har dem med på vores top 3, er det specielt ud fra deres viden og erfaringer med jakkesæt og herrepåklædning. David K kendes af mange nok fra Go’ Morgen på TV2, hvor han ofte er inde. Ligesom du kan se ham gode sine gode råd i nedenstående video:

Men det er ikke kun ham, der har en stor viden og indsigt på området. Det samme har alle ekspedienterne, der ved mange små detaljer og fede ting, der giver en god oplevelse som kunde. Man føler virkelig at man bliver klædt på efter kunstens regler og de normer der generelt gælder.

Butikken er ikke den største, men har et godt og bredt udvalg, med alt du behøver for at blive smart i tøjet.

Se mere på Herrernesmagasin.dk.

 

Troelstrup

Troelstrup er en større herretøjsbutik, der ligger relativ tæt på Herrernes Magasin. Nærmere bestemt på Vester Voldgade 5, cirka 500 meter væk.

Butikken åbnede i 1908 på Mønstergade 17, men er siden rykket til Vester Voldgade i København V. Det er derfor en mangeårig udbyder er jakkesæt og pæn påklædning til både mænd og kvinder.

En af de primære forskelle mellem de to er, at David K primært er målrettet mænd. Troelstrup har tøj til begge målgrupper, hvis du som kvinde, ligeledes får brug for et jakkesæt.

Hvem der er bedst og hvem der har det bedste udvalg, er meget svært at sige. Det afhænger af smag og behag, men mulighederne er forskellige. Så start med at besøge Herrernes Magasin og gå derefter til Troelstrup butikken. Så bør du finde det du søger.

Se mere på Troelstrup.com.

 

Lundstrøms

Sidst har vi Lundstrøms som er for dig, der ønsker noget for pengene. De har nemlig mange gode prisvenlige jakkesæt fra priser på 1.799 – 3.499 kr.

Konceptet er italienske metervarer, der bliver designet og syet i Europa, hvilket giver en god komfort og flotte designs.

De har lige nu to butikker åbne, på henholdsvis Store Kongensgade 42 og Østerbrogade 51. Hvis du er i København, vil der derfor ikke være langt hen til den nærmeste butik.

Se mere på Lundstroms.dk.

 

Vi håber du kan bruge vores gennemgang. Vi ved at jakkesætsmarkedet kan være lidt af en jungle. Specielt hvis du ikke gider at købe det i Magasin eller Illum. Her er tre stærke alternativer, alt efter hvad du er til.