Alle mænd har en gang i deres liv prøvet at have et slips på. Det kan spille en vigtig rolle for et jakkesæt og kan være med til at fuldende et look.

Herreslips fås i mange forskellige farver og mønstre. I nogle situationer vil det ene slips være mere oplagt end det andet, men hvad betyder de forskellige varianter og designs egentligt?

Du kan afspejle din personlighed i det slips man vælger. Nedenfor er der givet nogle eksempler på, hvad de ensfarvede, de prikkede og de stribede slips udtrykker.

 

De ensfarvede

De ensfarvede slips kan give udtryk for, at man som person er lidt mere konservativ. Det er et slips som passer til alt, fordi det netop kun har en farve. Det ensfarvede slips er derfor et meget sikkert valg. Bare fordi det er ensfarvet, behøver det ikke være kedeligt. Farven har meget at sige.

Denne designvariant er med til at give et mere roligt look, idet der ikke sker så meget på slipset og dermed i hele outfittet.

De prikkede

De prikkede slips udtrykker, at man som person er lidt mere til sjov og ballade. Det er et spraglet og sjovt slips, hvilket typisk afspejler personens personlighed. Det er både et elegant slips, som pifter outfittet hurtigt op. Alt afhængigt af, hvilken skjorte man vælger, kan man ’udfordre’ outfittet lidt ved at vælge tilbehør med farver.

Ønsker man derimod at have et afdæmpet look, vil det være oplagt med et hvidt slips med sorte prikker eller omvendt. Det vil nemlig ikke give for meget opmærksomhed, mens det stadig er anderledes og sjovt.

De stribede

De stribede slips udtrykker en hvis form for elegance. De fås i mange forskellige farver og kan være med til at pifte et ellers meget neutralt og kedeligt jakkesæt op. De stribede slips har lidt mere spil end de ensfarvede, men er stadig lidt roligere at se på end de prikkede.

Ønsker man derfor at prøve et lidt anderledes look end de ensfarvede slips, så kan man med fordel vælge et stribet. Vil man gerne vise sin lidt humoristiske side, kan man vælge et stribet slips i farver.

Slips er en god måde at vise sin personlighed frem eller give sit look et ekstra pift. De er elegante og lækre, men man skal passe på ikke at kombinere for mange farver, selvom man vil udtrykke sin humoristiske side.